28 December 2010

Semoga Berjaya; Semoga Bahagia

Salam,,,


Morning dan selamat pagi. (Sebab sekarang ni, waktu malaysia adalah 10.08 pagi, maka, pagi lah kan? Hee~) Ok ok ok. Bangun2, hantar mak, beli nasik lemak, then dah makan dah pun. Alhamdulillah~ Kenyang~ Sedap pula nasik lemak tersebut. =.="
Erk, bukan nak bercerita tentang nasik lemak ye. Hehehe, Tapi, pengisian dan jadual untuk hari ini. Hahaha,, Rasa macam mahu tidur sahaja ini hari, tetapi apakan daya, ada hal pula. (Bawak farina mn pegi skolah, beli buku. huu~ =.=")

Owh, apa kaitan tajuk entry dengan isi kandungan entry ni? hahahaha, Tak ada kaitan, kot. Erm, erk! Mungkin, ada. Biasa lah, Farah Mn kan suka membebel, suka layan perasaan~ HAHAHAHAHA~ Sila gelak guling guling~ Farah mn oi,, Anda sudah besar. Anda sudah 22 tahun pun. Sedar diri anda ya. Cuba relax, tenang~

InsyaAllah~ Semuanya akan berjalan dengan tenang. Apa yang dah berlaku, hanya boleh dijadikan sebagai pengajaran dan panduan untuk hari yang akan datang. Kan?

Ok ok ok ! Think positive ! Cuba buang jauh jauh emo2 tu ok !

InsyaAllah~Buat seorang manusia,, I'm wishing you all the best in life, and may Happiness will always be with you,, Thanks~ For everything,,,

:)U'll be my precious memory.May Allah Bless you.:)

No comments: